Over Tentoonstelling Jan Van Imschoot ‘The end is never near’

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

23 feb

Tentoonstelling Jan Van Imschoot ‘The end is never near’

Bezoek S.M.A.K., tentoonstelling Jan Van Imschoot ‘The end is never near’ met gids.

vrijdag 23 februari 2024 om 14:30 uur

De tentoonstelling stippelt een ruw chronologisch traject uit dat meer dan dertig jaar omspant langs meer dan tachtig doeken van zijn hand.

Behalve de klassieke geschiedenis van de westerse schilderkunst dienen ook film en literatuur als belangrijke pijlers in Van Imschoots creatieve universum. Door ook hier aandacht aan te besteden ambieert de tentoonstelling de wereld van Jan Van Imschoot tot leven te brengen binnen de muren van  S.M.A.K.. "En aan die wereld komt, zoals de titel van de expo doet vermoeden, nog lang geen einde."

Locatie: S.M.A.K., Jan Hoet plein 1, 9000 Gent.

Praktische afspraak: we komen samen rond 14.10 u in de inkomsthal van het S.M.A.K..

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 22,00
Enkel gids € 7,00
Standaard € 22,00

Inschrijving door betaling met overschrijving op rekening Davidsfonds Deinze BE78 4427 5859 4186 en vermelding van "jouw naam en/of lidnummer, aantal personen, Van Imschoot". Gelieve over te schrijven vóór dinsdag 20/02/2024.

Labels: Kunst & Cultuur1 sessieNederlands | basisgebruiker A1/A2RolstoeltoegankelijkActiviteitBezoek met gidsCultuurregio Gent